Rólunk

Válaszd a coach4me-t:

mert nemcsak a főnöködnek jár egy coach!
neked is jár a figyelem! neked is jár egy professzionális hallgató!

mert a Te problémád is elég fontos ahhoz, hogy támogatást kapj!
nem kell egyedül végigmenned rajta, oszd meg velünk!

mert a coaching a 2020-as években már nem úri luxus vagy cégvezetői kiváltság!
Te is megengedheted magadnak a saját jól-létedért! – árainkat a Te pénztárcádhoz szabtuk

mert a coaching egy szuper dolog! és egyszerű! szeretni fogod!
miért maradnál ki belőle?

A coach4me egy elkötelezett, kíváncsi és lelkes coachokból álló csapat. Hozzuk magunkkal a lendületet, az élő munkahelyi tapasztalatokat, ezért érteni fogjuk miről beszélsz és milyen nehézségekkel nézel szembe.

Nem vagyunk még olyan régóta ebben a szakmában, hogy már belefáradtunk volna, de elég régóta benne vagyunk ahhoz, hogy szakmailag hitelesen tudjunk támogatni.

Nem szakmázunk feleslegesen és nem húzzuk elő a kész válaszokat a zsebünkből.

Ehelyett Rád figyelünk. Kíváncsiak vagyunk Rád. Érdekel bennünket a történeted és ha megosztod velünk, társaid leszünk az úton, ami a megoldás felé vezet.

Odafigyelünk arra, amit mondasz… és arra is, amit nem mondasz el.

Rád figyelünk.
Mi ebben vagyunk jók.

TEGYÉL EGY PRÓBÁT VELÜNK!


Jelentkezem ingyenes konzultációra!

Szia! Mézes-Lendvai Dorottya vagyok a coach4me megálmodója. Mielőtt megkérdeznéd, hogy mit jelent a nevem mellett az a három betű, már mondom is. Azt jelenti, hogy a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) által minősített, akkreditált coach vagyok, vagyis rendelkezem azokkal a kompetenciákkal, amik a szakmailag hiteles, megbízható coachinghoz szükségesek. Mi coachok szeretjük ezt feltüntetni, neked pedig annyi a lényeges belőle, hogy szakmailag jó kezekben vagy 🙂

Most, hogy tisztáztuk a nevemet, mesélek egy kicsit magamról (én is utálok hosszú bemutatkozó szövegeket olvasni, úgyhogy ne aggódj nem lesz hosszú).

Kíváncsi ember vagyok, mindig is kíváncsi voltam. És imádok kérdezni. Talán ezért is indultam rádiós riporterként, mert mindig volt valami, amit meg akartam kérdezni.

Coachként is kérdezek. Csak egy picit másképp. És lehet, hogy ezek a kérdések néha lázba – néha pedig zavarba hoznak majd és csak hallgatni fogsz… de nem baj, ebben a műfajban a csend: eredmény.

 
 

Mézes-Lendvai Dorottya, ACC
coach, generációs tréner

A coaching mellett generációmenedzsment tréningeket, workshopokat és különböző érzékenyítő programokat is tartok. Néhány éve kezdett el foglalkoztatni a generációs különbségek témaköre, mikor a munkám során egyre többször találkoztam azzal, hogy milyen nehéz összhangba hozni a generációs különbségekből fakadó eltérő munkahelyi működéseket. Hogyan lehet ezt jól menedzselni? Hogyan érhetünk el közösen jó eredményt?

Te is találkozol ezzel a nehézséggel a munkahelyeden? Kattints a gombra és kitaláljuk együtt, hogy milyen segítséget kaphatsz hozzá!