Workshop

Projekttervezés

Készítsétek el a team egyik aktuális projektjének munkatervét a coach4me szakmai támogatása mellett!

  • A Projekttervezés workshop elősegíti a csoporttagok célok iránti erősebb elköteleződését és a hatékonyabb teammunka kialakulását a közös munkatervezés által.
  • Teampower: ha közösen gondoljátok ki a részleteket és a tervezés során a team minden tagja képviselni tudja a nézőpontját, a legoptimálisabb megoldás tud születni, mivel jobban megértitek egymás működését és megismeritek a másik mozgatórugóit.
  • Motiváció: az egyik legerősebb motiváció, ha a csoport tagjai azt tapasztalják, hogy a munka tervezésekor számításba veszik a véleményüket és bevonják őket a munkafolyamatok kialakításába.
  • Gyakorlati, azonnal felhasználható know-how: amit Ti alakítotok ki!
  • Projekttervezés és egy csipet generációmenedzsment: olyan biztonságos teret igyekszünk kialakítani, amiben minden generáció képviselője szívesen megosztja az álláspontját.

Brainstorming

Sosem marad idő az ötletelésre? Valami igazán extrát kellene kitalálni? Jó lenne összegyűjteni a csoport tudását? Élj azzal a szakmai támogatással, amivel mi tudjuk elősegíteni ezt: divergens gondolkodásfejlesztő technikával és kreatív eszközökkel gazdagítjuk és gyorsítjuk meg nektek a Brainstorming folyamatát.

  • A Brainstorming workshop célja, hogy az adott projekthez szükséges ötletek és gondolatok széles tárházát összegyűjtsétek, új szempontok, eredeti megközelítések figyelembevételével. Problémamegoldó, gondolkodást elősegítő módszerrel és színes eszközkészlettel támogatunk benneteket ebben.
  • Out of the box: tudtad, hogy a legjobb ötletek akkor születnek, ha kiléptek a megszokott gondolkodási sémákból? és ehhez teret kell engedni? Inspiráló, gondolatgazdag környezetet biztosítunk nektek ehhez, ahol sziporkázni fogtok az ötletektől!
  • Brainstorming és egy csipet generációmenedzsment: olyan biztonságos teret igyekszünk kialakítani, amiben minden generáció képviselője szívesen megosztja az ötleteit.

Szeretnél többet tudni a workshopokról?
Lépj kapcsolatba velünk és kérj ajánlatot!


Ajánlatot kérek!