Coaching

Ha már vettél részt coaching folyamatban, akkor nem kell nagyon bemutatni neked, hogy mi is az a coaching, de ha még nem, akkor olvasd el ezt a pár sort.

Talán a legegyszerűbben úgy lehet megfogalmazni, hogy a coaching egy gondolatébresztő, támogató, strukturált beszélgetés. Nem csak úgy általánosságban beszélgetünk mindenféléről, hanem arról beszélünk, amit témaként behozol. Egy olyan dologról például, ami már régóta foglalkoztat, amin sokat gondolkodsz és szeretnél benne előrébb jutni, szeretnél rá választ találni vagy egy döntést meghozni róla.

Ezen fogunk dolgozni. Azért használom a „dolgozni” kifejezést, mert időnként ez munkás lesz. Kitűzöl egy célt, amiért dolgozni fogsz, mi pedig támogatni fogunk abban, hogy elérd. Hogyan fogunk támogatni? Nagyon sokféle módon, mindig éppen úgy, ahogy az adott helyzetben szükséged van rá. Ezt a legkönnyebben úgy tudod elképzelni, ha egy edzőre gondolsz. Egy profi edző, aki igazán nagy teljesítményt akar kihozni a versenyzőjéből nem mindig csak egyféle módszert használ, hanem figyel a versenyzőjére, érti és érzi, hogy mikor mit húzzon elő az eszköztárából ahhoz, hogy az adott edzésnapon a legtöbbet lépjék meg a célig.

A coaching egyszerű, de ott van benne a Titok. És éppen ettől működik.

Coaching szolgáltatásaink