Gyakori kérdések

COACHING

1Milyen hosszú egy coaching ülés?
60 vagy 90 perces
2Milyen gyakran találkozunk?
Ez tőled függ, általában 2 hetente, de ha intenzívebb folyamatot szeretnél, lehet hetente is.
3Hány alkalomból áll egy coaching folyamat?
Általában 6 vagy 10 alkalomból, de ez nincs kőbe vésve, ha úgy érzed, hogy szükséged lenne még további alkalmakra, természetesen lehet módosítani.
4Hol szokott lenni a coaching ülés?
Ez is a Te igényeid szerint alakulhat, általában egy csendesebb helyen szoktunk találkozni (parkban, kávézóban vagy egy általad választott kedvelt helyszínen) Van lehetőség kifejezetten erre a célra használt coaching szoba bérlésére is, ha igazán nyugodt körülményeket szeretnél. Online is van lehetőség a coachingra (pl. Zoom-on)
5Mi van, ha menet közben úgy érzem, hogy nem akarom tovább folytatni a coaching folyamatot?
A folyamat bármely pontján kiszállhatsz, ez nem egy kötelező tárgy az egyetemen 😊 mi azon leszünk, hogy ne oda juss el, hogy kiszállj, hanem a célodhoz juss minél közelebb!
6Honnan tudom, hogy szakmailag jó kezekben vagyok?
A Coach4me csapatában minden coach a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) minősítésével rendelkezik és többéves szakmai tapasztalat áll a háta mögött. Azok a betűk a nevünk mögött (pl. ACC) az ICF (International Coach Federation) minősítési rendszerének képesítési fokozatait jelzik - számodra ez jelenti a minőségbiztosítást.

GENERÁCIÓMENEDZSMENT

1Mivel foglalkozik a generációmenedzsment?
A generációmenedzsment belátást enged a különböző generációk működésébe, életfelfogásába. Az egyes generációk viselkedés-, szokás- és működésbeli jellemzőit vizsgálja. Kapaszkodókat, igazodási pontokat ad ahhoz, hogy könnyebben megértsük mi zajlik körülöttünk és eszközöket ad a kezünkbe, hogy jobban tudjuk kezelni a nehéz helyzeteket.
2Milyen hosszúak a programok?
Az egyes tréningek és workshopok időtartama 1 nap, mely igény esetén félnapossá alakítható. Az érzékenyítő programjaink időtartama 3-4 óra.
3Hogyan érdemes elkezdeni a témával való foglalkozást?
A generációs témával kapcsolatos ismerkedést, gondolatébresztést javasoljuk valamelyik érzékenyítő programunkkal kezdeni, melyek jól előkészítik a befogadást a későbbi szakmai programokra. Szintén jó kezdet a Generációs különbségek a munkahelyen alapozó tréning, mely a téma minden jelentős pontját érinti, megalapozza a legfontosabb ismereteket és problémafelvetéseivel érzékenyít és nyitottabbá tesz.
4Milyen helyszínen vannak a programok?
A programjaink kihelyezett külső, illetve belső, irodai helyszínen is megvalósíthatók. Egyes programok online is elérhetőek!
5Van lehetőség az egyes igények, céges preferenciák megvalósítására a programokon belül?
Igen, a tréningek és workshopok előtt ingyenes igényfelmérést végzünk, melynek során lehetőség van ezek megbeszélésére.